Ik bouw verhalen, jij spaart tijd

Originele copywriting

maart 31

Welke websites helpen (gratis) je foto’s te veranderen en te verbeteren?

Je wilt prachtige afbeeldingen op je website of blog, maar waar kan je tools vinden om jouw afbeeldingen te veranderen, te verbeteren of je eigen afbeeldingen te maken voor sociale media. Hieronder een lijst met websites waarop je op een eenvoudige manier online je afbeeldingen een make-over kan geven.

1. Canva

Prijzen: gratis, Canva Pro: 109,99 €/jaar, Canva Onderneming: 27 €/maand/jaar
Andere mogelijkheden: infographics, logo’s, quotes, collage, coverfoto’s, enz…

Canva is de gemakkelijkste all-inclusive tool op ddeze lijst. Er zijn zoveel mogelijkheden en designs of templates dat het heel gemakkelijk is voor gebruikers om afbeeldingen te vinden, ze aan te passen, ze te gebruiken voor quotes of covers. Canva heeft ook templates voor sociale media die het gemakkelijk maken om jou zichtbaar te maken op sociale media. Of het nu gaat om een banner, een cover, een advertentie, enzovoort…

Via deze link kan je op Youtube allerlei video's bekijken van Canva hoe je met de website kan werken. Dan kan je zien of dit iets voor jou is. 

2. PicMonkey

Prijzen: 10,99 €/maand, Pro 16,99 €/maand of Team 42 €/maand.
Andere mogelijkheden: logo’s, quotes, collages, coverfoto’s, profielen, enz…

PicMonkey kan je gebruiken om jouw merk een design te geven. Je vindt er afbeeldingen voor op sociale media. De blog van PicMonkey is ook interessant want daar vind je goede handleidingen om jouw te helpen je eigen afbeeldingen te creëren met PicMonkey.

Via deze link ga je naar het Youtube-kanaal van PicMonkey waar er allerlei tutorials staan en je de gebruiksvriendelijkheid kan testen.

3. Stencil

Prijzen: gratis, Pro 9€/maand, 12€/maand
Andere mogelijkheden: logo’s, quotes, collage, coverfoto’s, …

Als je gewoon maar enkele keren per maand een foto wilt updaten en verbeteren zonder veel te investeren, dan is Stencil perfect. De gratis versie laat je toe om tot 10 foto’s per maand te bewerken. Maar dan heb je wel niet alle mogelijkheden van Stencil die je kan gebruiken.

4. BeFunky

Prijzen: gratis, BeFunky Plus 6,99€ per maand of 59,88 € per jaar.
Andere mogelijkheden: infographics, collages, coverfoto’s, …

Je kan deze tool gebruiken zonder dat je je moet registreren. Je kan ook effecten toevoegen aan je afbeeldingen. Je kan ook collages maken met BeFunky. Of van een foto een kunstwerk maken. Via deze link kom je op het Youtubekanaal van BeFunky.

Met al deze tools kan je jouw afbeeldingen verbeteren zodat jouw merk, jouw website of blog iets verleidelijks uitstraalt.

Heb je  nog een suggestie? Stuur een mailtje of plaats je suggestie in de commentaar.

Online resultaten nodig?

Geen tijd?


Als je:

Verkoop, verkeer, leads,

meer woorden nodig hebt,...

Ik verkoop woorden omdat het werkt.


Over de auteur

Bo Vickery

Bo is selfpublishing auteur en SEO-gericht copywriter vol creativiteit. Wie meer wilt weten, leest over mij of dit blogbericht.

Maar eigenlijk ben ik niet belangrijk, maar jij.

Tags

Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Websitebezoekers blijven maar 10 tot 20 seconden op jouw website. 97% leest enkel de titels om te beslissen of ze verder lezen. Hoe zijn jouw titels?

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor deze workshop

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken?

Doe zoals Isaac Newton:

leer bij in periodes van pandemie met gratis waanzinnige tips om je website te verbeteren

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. 

Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest?

Wat als je deze tijd zou gebruiken om je website te verbeteren? 
O ja, wil je op reis en in zijn voetsporen treden, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven met waanzinnige gratis tips van Blogschrijver op de eerste van de maand om je maand goed te starten. 

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial