Ik bouw verhalen, jij spaart tijd

Originele copywriting

april 16

Via welke quotemakers kan ik gemakkelijk een quote maken?

Wie graag quotes op zijn website of sociale media plaatst, die kan gebruik maken van deze websites die een quote omzetten in een mooie afbeelding waarop een quote staat afgebeeld die je kan delen op sociale media. Het gemak waarmee je via deze websites mooie afbeeldingen met quotes kan maken, is een goede tool als je je website of sociale media wilt opfleuren.

1. Quozio

Quozio is een gratis tool. Je kan prachtige quotes maken op afbeeldingen. Je kan delen via Facebook, Twitter, Pinterest, gewoon per mail versturen of opslaan. Je hoeft je enkel te registreren. Je typt de quote in en de auteur, waarna je kan kiezen uit verschillende foto’s waarop je quote staat.

Via deze korte video op Youtube (1:06 min) kan je zien hoe je snel met Quozio een quote kan maken:

2. Quotescover

Quotescover is een gratis tool, waar mee je ook een coverphoto met een quote kan maken voor facebook. Je kan ook kiezen uit Engelstalige quotes over allerlei onderwerpen. De gemaakte quotes kan je downloaden.  Wil je echter meer mogelijkheden, dan kan je kiezen voor een Pro account tegen 2,50 dollar per maand. Via het Youtubekanaal van Quotescover kan je allerlei tutorials vinden hoe de website te gebruiken.

3. Theysaidso

Via Theysaidso kan je quotes vinden over allerlei onderwerpen die je op je website kan invoegen in een kader of tekstballon naar je keuze. Het invoegen gebeurt via HTML.

4. AdobeSpark

Via Adobe Spark kan je gratis posters met quotes maken.  Je kan ook templates gebruiken die je kan veranderen naar jouw smaak.

5. Canva

Natuurlijk is er nog Canva waarmee je gratis quotes kan maken. Je kan gebruik maken van hun templates waarin er al een aantal quotes staan of zelf een quote ontwerpen. Je kan er quotes maken voor allerlei sociale media, website of voor op posters.

6. Quotescreator

Zoek je een manier om quotes op je smartphone te maken, dan kan je eventueel de app Quotescreator gebruiken. Ik ga eerlijk zijn: zelf heb ik het nog niet geprobeerd (laat me weten wat je ervaring is via een mail).

7. Snappa

Met Snappa kan je gratis 3 quotes maken en downloaden of via sociale media verspreiden. Je hebt de keuze uit meer dan 6000 templates en meer dan 5.000.000 foto’s en grafische illustraties. Wil je onbeperkt quotes maken en een automatische integratie met sociale media en Buffer, dan betaal je 10 dollar per maand, voor een teamabonnement (5 gebruikers) is het 20 dollar per maand.

Het videokanaal met uitleg van Snappa kan je via deze link bekijken.

Online resultaten nodig?

Geen tijd?


Als je:

Verkoop, verkeer, leads,

meer woorden nodig hebt,...

Ik verkoop woorden omdat het werkt.


Over de auteur

Bo Vickery

Bo is selfpublishing auteur en SEO-gericht copywriter vol creativiteit. Wie meer wilt weten, leest over mij of dit blogbericht.

Maar eigenlijk ben ik niet belangrijk, maar jij.

Tags

Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Websitebezoekers blijven maar 10 tot 20 seconden op jouw website. 97% leest enkel de titels om te beslissen of ze verder lezen. Hoe zijn jouw titels?

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor deze workshop

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken?

Doe zoals Isaac Newton:

leer bij in periodes van pandemie met gratis waanzinnige tips om je website te verbeteren

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. 

Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest?

Wat als je deze tijd zou gebruiken om je website te verbeteren? 
O ja, wil je op reis en in zijn voetsporen treden, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven met waanzinnige gratis tips van Blogschrijver op de eerste van de maand om je maand goed te starten. 

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial