Om je schrijven te verbeteren, moet je lezen. Wie leest, die schrijft. Het is een manier om inspiratie op te doen. Het kijken naar je voorbeelden als auteur leert je om zelf te groeien. Wees niet bescheiden, wat zij kunnen, kan jij ook in je eigen stijl. Als auteur verzamel ik tips van bekende schrijvers. Je vindt ze op mijn auteurswebsite www.bovickery.eu. Op deze website spreek ik ook regelmatig over boeken die ik lees of die zomaar op mijn weg komen. Kortom, je kan er het leven van een schrijver volgen als je je inschrijft op de nieuwsbrief. Maar omdat de tips van bekende schrijvers waardevol zijn, post ik ze ook hier. Zodat je zeker geïnspireerd geraakt.

Schrijfmagie

Enkele jaren geleden heb ik mee het project Bokido ontwikkeld. Boxen die kinderen zouden moeten stimuleren om een eigen strip of boek te maken. Het is een droom om van deze manuele boxen ooit een webversie te maken. Dromen mag, maar waarom vermeld ik dit hier? Je kan via Bokido een boekje Schrijfmagie kopen. Een boekje waarin verschillende jeugdauteurs hun tips over schrijven meegeven. Het was een plezier om dit boekje samen te stellen. Wist ik toen veel dat ik later zelf een boek zou schrijven en deze blog zou opstarten. Het leven is soms merkwaardig.
Maar als je graag schrijft, heb je zeker iets aan deze tips, je het kan het boekje ook als e-book kopen. Het zijn tips van jeugdauteurs met jarenlange ervaring. De tips zijn geschreven voor kinderen, maar dezelfde tips gelden ook voor volwassenen. Dus waarom zou je niet eens een kijkje nemen en dit boekje kopen? Wat heb je te verliezen?

Een overzicht van de tips van bekende schrijvers

Schrijftips van Roald Dahl
Schrijftips van John Grisham
Schrijftips van Karin Slaughter
Schrijftips van Jerry Jenkins
Schrijftips van Dan Brown

Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil? 

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor mijn workshop 'Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?''

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken? 

Lees gratis unieke tips van Blogschrijver over bloggen en schrijven. 

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest? Dit is de ideale tijd om bij te leren. O ja, wil je in zijn voetsporen treden als je terug mag reizen, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven

met unieke, gratis tips van Blogschrijver!

Zoals Isaac Newton zou doen.

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial