Betover je lezers met woorden. Leer onweerstaanbaar bloggen en schrijven.


Binnenkort zijn er twee online cursussen beschikbaar. Je verbindt je tot niets als je je nu al inschrijft om op de hoogte te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt een korting op de uiteindelijke prijs. Dus waarom wachten?


Onweerstaanbaar bloggen

Leer bloggen op een manier waarbij je je lezers verleidt tot de actie die jij wilt.


Schrijven als een held

Alle bestsellers of het nu boeken of films zijn, worden geschreven volgens een bepaald stramien dat ons onderbewuste aanspreekt. In deze cursus leer je er meer over.


Wil je regelmatig gratis tips ontvangen?
Schrijf je nu in om geïnspireerd te worden.

Om je schrijven te verbeteren, moet je lezen. Wie leest, die schrijft. Het is een manier om inspiratie op te doen. Het kijken naar je voorbeelden als auteur leert je om zelf te groeien. Wees niet bescheiden, wat zij kunnen, kan jij ook in je eigen stijl. Als auteur verzamel ik tips van bekende schrijvers. Je vindt ze op mijn auteurswebsite www.bovickery.eu. Op deze website spreek ik ook regelmatig over boeken die ik lees of die zomaar op mijn weg komen. Kortom, je kan er het leven van een schrijver volgen als je je inschrijft op de nieuwsbrief. Maar omdat de tips van bekende schrijvers waardevol zijn, post ik ze ook hier. Zodat je zeker geïnspireerd geraakt.

Schrijfmagie

Enkele jaren geleden heb ik mee het project Bokido ontwikkeld. Boxen die kinderen zouden moeten stimuleren om een eigen strip of boek te maken. Het is een droom om van deze manuele boxen ooit een webversie te maken. Dromen mag, maar waarom vermeld ik dit hier? Je kan via Bokido een boekje Schrijfmagie kopen. Een boekje waarin verschillende jeugdauteurs hun tips over schrijven meegeven. Het was een plezier om dit boekje samen te stellen. Wist ik toen veel dat ik later zelf een boek zou schrijven en deze blog zou opstarten. Het leven is soms merkwaardig.
Maar als je graag schrijft, heb je zeker iets aan deze tips, je het kan het boekje ook als e-book kopen. Het zijn tips van jeugdauteurs met jarenlange ervaring. De tips zijn geschreven voor kinderen, maar dezelfde tips gelden ook voor volwassenen. Dus waarom zou je niet eens een kijkje nemen en dit boekje kopen? Wat heb je te verliezen?

Een overzicht van de tips van bekende schrijvers

Schrijftips van Roald Dahl
Schrijftips van John Grisham
Schrijftips van Karin Slaughter
Schrijftips van Jerry Jenkins
Schrijftips van Dan Brown

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial