Betover je lezers met woorden. Leer onweerstaanbaar bloggen en schrijven.


Binnenkort zijn er twee online cursussen beschikbaar. Je verbindt je tot niets als je je nu al inschrijft om op de hoogte te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt een korting op de uiteindelijke prijs. Dus waarom wachten?


Onweerstaanbaar bloggen

Leer bloggen op een manier waarbij je je lezers verleidt tot de actie die jij wilt.


Schrijven als een held

Alle bestsellers of het nu boeken of films zijn, worden geschreven volgens een bepaald stramien dat ons onderbewuste aanspreekt. In deze cursus leer je er meer over.


Wil je regelmatig gratis tips ontvangen?
Schrijf je nu in om geïnspireerd te worden.

Stel je wilt een boek schrijven. Je hebt het stiekem al altijd gedacht, maar nog nooit aan begonnen. Of er al eens aan begonnen, maar lang duurde het niet. Want kan je dat wel een boek schrijven? Zal dat wel een goed boek zijn?

Laat mij je al direct zeggen dat je dat kan een boek schrijven. Want iedereen kan schrijven. In je eigen stijl, je eigen woorden. Je moet er gewoon aan beginnen. En volhouden, doorzetten. Want het is hard werken, schrijven. Je moet bereid zijn er tijd aan te wijden. Tijd vrijmaken. Dus is de vraag eerst: ben je daartoe bereid? Nog niet denken aan hoe druk je leven nu is, maar stel je gewoon de vraag: wil ik tijd opofferen ergens anders om een boek te schrijven? Als het antwoord ja is, dan zal je ook tijd vinden.

Op deze pagina vind je meer tips over het schrijven van een boek of gewoon het schrijven, want ook bloggen is schrijven, die je kunnen inspireren en verder op weg helpen. Want een boek schrijven is gewoon leuk, uitdagend en spannend. Een avontuur waar je aan begint, maar niet weet waar het eindigt. Dus waarom zou je er niet aan beginnen?

Kijk ook eens bij de tips van bekende schrijvers. Gewoon om je onder te dompelen in de magie van de schrijver. Je zal merken dat je automatisch in een soort schrijversmodus terecht komt. Dat het begin te kriebelen. Neem eventjes tijd en duik verder in deze website. O ja, als je over enige tijd je boek geschreven hebt, laat het dan eens weten? Altijd leuk om te horen dat iemand zijn eigen werkstuk, zijn eigen boek op de markt heeft gebracht. Veel succes!

(pagina in opbouw)

Starten met schrijven
Schrijftools
Schrijfbasis

Foto: Katherine Famer via Unsplash

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial