Enter your text here...

Blogschrijver
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(252, 169, 2)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
IK WIL PERSOONLIJKE SCHRIJFCOACHING

Over jou

Ja, dit gaat over jou.

Want jij bent de belangrijkste persoon of onderneming die er is. 

Dat is toch de bedoeling, niet? 

Jij kan het zijn

Jij kan een groot merk zijn. Jij kan een kleine eenmanszaak zijn. Je kan ook gewoon iemand zijn met een droom. Een droom om te bloggen, te schrijven of een ondernemer te worden.

Hoe dan ook, wie je ook bent, je kan hier terecht. 

Of je nu gewoon je copywriting en blogvaardigheden wilt verbeteren om je verkoop te verhogen of gewoon meer inschrijvingen via e-mail (leads) wilt.

Of je nu gewoon meer ingevulde formulieren wil of meer gedeeld wilt worden op sociale media.

Of je nu gewoon betere content, mooie teksten, een grotere naambekendheid of een grotere lezerservaring wenst.

Wat jouw probleem ook is, ik verzorg freeance copywriting en content marketing alsof het voor mezelf zou zijn (dit klinkt nu wel heel erg als Donald Muylle).

Neem zeker eens een kijkje op de pagina met de kosten en tarieven voor freelance copywriting.

Jij  kan het zelf

Ja, je leest het goed. Je kan zelf bloggen, copywriting, aan content marketing doen of een boek schrijven. Maar misschien zit je met vragen of zoek je informatie. Je kan hier informatie vinden, e-books downloaden of cursus volgen.

Jij kan geld verdienen door tijd vrij te maken

Of je kan je concentreren op de dingen waar je echt goed in bent en tijd vrijmaken hiervoor. De dingen doen die jij belangrijk vindt. Je kan zelfs geld verdienen door je website inhoudelijk te verbeteren en hiervoor een beroep te doen op Blogschrijver.

Omdat jij belangrijk bent

Neem contact op met Blogschrijver via connect@blogschrijver.be, dan neem ik contact met je op om te bespreken wat je wensen zijn.

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken?

Lees gratis unieke tips van Blogschrijver over bloggen en schrijven. 

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest? O ja, wil je in zijn voetsporen treden eens je terug mag reizen, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven met unieke, gratis tips!

Zoals Isaac Newton zou doen.

Ik wil waanzinnige tips over bloggen en schrijven!

Wie zich hier aanmeldt, die begint aan een avontuur in de wereld van de taal. Voor al wie met woorden bezig is. Omdat woorden tellen. Op internet en in een boek. En eigenlijk zijn we allemaal wel soms een beetje waanzinnig.

Marketing door
Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor mijn workshop 'Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?''

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial