Op deze pagina vind je mijn levenslijn van in de wieg tot…..

Voor de nieuwsgierigen.

°01/04/1972
Op school
Op school

Mijn broek werd versleten op volgende schoolbanken: basisschool De Lisblomme Lissewege, St.-Lodewijkscollege Brugge en met een diploma Licentiaat rechten bij de Universiteit Gent verliet ik de schoolbanken.

Persoonlijkheid
ENTJ & ENFJ
Persoonlijkheid

Volgens de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) ben ik als persoonlijkheid een: ENTJ: de intuïtieve en innovatieve organisator ENFJ: de fantasierijke samenwerker en verzoener Dan weet je met wie je te maken hebt. Een verwittigde onderneming is er twee waard.

Beroepservaring
Beroepservaring

In een vorig leven was ik een vastbenoemd ambtenaar (1996-2017) (wnd. arrondissementscommisaris en kabinetschef bij de gouverneur van West-Vlaanderen, directeur FOD Binnenlandse zaken, federale diensten West-Vlaanderen), nu ben ik gelukkig in loopbaanonderbreking.  

Ook nog dit....
Ook nog dit…

Natuurlijk doe je ook andere professionele ervaringen op, zoals voorzitter raad van verkiezingsbetwistingen bij de gemeenteraadsverkiezingen 2012 te zijn. Cursussen te volgens zoals basismanagement KUL en Instituut voor de overheid of BPR-consultant  (staan altijd goed op een C.V.) of besluit je je collectie officiële papieren uit te breiden met een getuigschrift rampenmanagement en…
Lees verder

Ervaring als lesgever
Ervaring lesgever

Als lesgever heb ik ervaring in de organisatie hulpdiensten (brandweerschool WOBRA) en wetgeving verkiezingen (school voor bestuursrecht, nu Vonk). Dingen die me nu echt helpen als SEO copywriter.

Auteur Bo Vickery
Auteur Bo Vickery

Sinds 2019 schrijf ik fictieboeken (auteurswebsite), zoals de thrillerreeks Niets is wat het lijkt, de thriller De trein of het jeugdboek De krummelingen (coming soon). Als je mijn stem wilt horen, dan kan dat via de podcast Niets is wat het lijkt.  

Tot slot...
Tot slot…

Volgens een tekst op toekomstvoorspellen.nl is mijn vermoedelijke sterfdatum 06/01/2071. Noteer dus alvast maar in je agenda.

>