In deze kennisbank vind je uitleg en informatie over alle begrippen die je vaak tegenkomt als je teksten schrijft voor je website of als je je bezig houdt met SEO om je website hoger te laten scoren in Google. Je vindt er ook statistieken over het internet.

Je kan op andere pagina's ook gewone copywritingtips lezen, tips met oefeningen over teksten te schrijven op het web voor ondernemers en vrije beroepen, SEO-tips om hoger te ranken in zoekmachines en digitale tooltips om minder tijd te verliezen en efficiënter te werken

O ja, zie je het niet zitten om zelf je teksten te schrijven voor je website? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met gratis advies over de teksten van je website.

Select Columns Layout
Blogschrijver

Ontvang elke week microtips over copywriting & ondernemen op het web

Elke week kruip ik in mijn pen (toetsenbord) om te schrijven over mijn ervaringen met ondernemen, teksten schrijven en SEO. Wil je elke week één korte tip in je mailbox ontvangen van een vrouwelijke SEO copywriter, mantelzorger die op 48-jarige leeftijd  haar leven omgooide voor een leven op het internet, zodat je niet mijn fouten maakt?

De reeds gepubliceerde microtips kan je lezen op deze pagina.

>