De kennisbank

Ja, je hebt het gevonden.

De kennisbank van Blogschrijver waar alle informatie in verband met bloggen en schrijven verzameld is.

De heilige graal van het bloggen, copywriting en schrijven.

Deze kennisbank bestaat uit volgende onderdelen:

Hoe starten met bloggen?

Of de  12 werken van Hercules

Want eens je wilt starten met bloggen, zijn er 12 stappen om te ondernemen vooraleer je blog online kan staan. 

Beginners vinden hier hoe te starten.

Het eiland Blogtopia waar je alles vindt over bloggen en copywriting

Het eiland dat bestaat uit verschillende delen waar alle kennis over bloggen en copywriting te vinden is. Waar de schatkisten verstopt zitten tussen de bomen. Of is het onder de bomen, ergens begraven, verscholen tussen de rotsen?

Ga jij mee op ontdekking in Blogtopia?

Bloginspiratie vinden : de creatieve sector in Blogtopia

Elk land heeft zijn creatieve sector nodig. Jij ook, jij hebt inspiratie nodig om te bloggen zodat je website kan groeien. Daarom reis je naar de creatieve sector van Blogopia om bloginspiratie te vinden.

Als je goed wilt bloggen, wat noodzakelijk is voor een goede website, dan heb je een reisgids nodig. De reisgids om op het internet en in Blogtopia je weg te vinden, is de SEO of zoekmachine optimalisatie. Het is ook de enige manier om je website beter te doen vinden via Google.

Beter bloggen of copywriting : de innovatieve industrie in Blogtopia

Als je teksten schrijven serieus neemt, dan wil je altijd groeien in het schrijven en bloggen. Dus dan heb je tips nodig hoe je dat kan verbeteren. Deze vind je in de innovatieve industrie in Blogtopia die je leert beter te bloggen en te copywriten.

Groeien en meer bezoekers : de toeristische dienst in Blogtopia

Websites die niet groeien hebben geen nut. Je wilt uiteindelijk bezoekers op je website. Zonder bezoekers, geen lezers, geen geld verdienen. Dus ging ik te rade bij de toeristische dienst in Blogtopia om te weten hoe een website kan groeien en meer bezoekers kan aantrekken

De marketing van  je blog : de reclamesector in Blogtopia

Marketing is noodzakelijk als je een blog en website hebt. Zeker als je zakelijk wilt bloggen. Dus kan je niet anders dan je verdiepen in marketingtips.

Geld verdienen met bloggen of copywriting : de centrale bank van  Blogtopia

Geld verdienen, daar gaat het om als je onderneemt. En dat kan je ook met bloggen of copywriting. In dit deel van Blogtopia krijg je inspiratie hoe je geld kan verdienen met bloggen.

Het eiland Schrijftopia waar je alles vindt over het schrijven van een boek

Dit eiland is nog in volledige ontwikkeling. Voorlopig zijn volgende onderdelen al klaar:


De magische toolbox

Op elk eiland heb je tovenaars met magische toolboxen. Een magische toolbox bevat  lijsten  met een opsomming van interessante websites, nuttige software en checklists die ervoor kunnen zorgen dat jouw blog of website een groot suces wordt.

Bekijk mijn magische toolbox om beter te bloggen en te schrijven op de pagina toolbox.


>