juli 15

Inspiratie via Answer the public

0  comments

Vragen stellen aan je publiek is altijd goed om een intetessante blogpost te schrijven. Een blogpost waarin je antwoorden geeft op wat je publiek zoekt. Luisteren naar de noden van je lezers. Maar hoe doe je dat? Er bestaat hiervoor een gemakkelijke website: Answer the public. Je typt je onderwerp in en je krijgt een overzicht van alle vragen waarop gezocht wordt in verband met je onderwerp. Je kan vergelijkingen maken, alfabetisch zoeken, op verwante vragen. Als je je inschrijft, krijg je ook een gratis cursus toegestuurd hoe Answer the public best te gebruiken. De antwoorden op de website zijn wel deels in het Engels weergegeven. Je kan per dag maar twee zoekopdrachten ingeven, tenzij je een betalend plan kiest.

Foto: Emily Morter via  Unsplash

Lees ook bij Blogschrijver:

Inspiratie vinden via Google Trends
10 blogposts die werken bij het publiek
Op welke sites kan ik inspiratie vinden?
Waar haal ik bloginspiratie?

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
Over de auteur 

Bo Vickery is een selfpublishing auteur die door haar lezers de Belgische Dan Brown wordt genoemd. Wil je meer weten? Lees de pagina Over Mij.

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Inspiratie via Answer the public

Tags

answer the public, bloginspiratie, blogtips


Voor je weggaat, misschien lees je in deze blogs ook nog iets interessant?

Welk lettertype gebruiken voor mijn blog of website?

Betere webteksten op je blog of website – 9 tips

Ontvang gratis tips van Blogschrijver!

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial