Ik bouw verhalen, jij spaart tijd

Originele copywriting

juli 12

Heb je een avatar nodig voor je blog?

Een avater is een kleine tekening die als afbeelding op websites of forums wordt gebruikt. Dit in plaats van een eigen foto. Een avatar vertegenwoordigt je blog. Je kan laten zien wie je bent op een leuke manier. Een avatar heeft het formaat van een pasfoto (200 x 200 pixels). Is een avatar nodig? Nee, je kan perfect zonder bloggen. Ik heb stripfiguren, superhelden en cartoons altijd leuk gevonden. Dus vond ik wel dat ik een avatar op deze blog kon gebruiken.

Nee, niet zo’n avatar, een andere: de kleine tekening. Toen ik las dat een avatar je blog vertegenwoordigt, dacht ik: misschien moet ik zelf eens een avatar maken? Ik vond een website waarop je gemakkelijk een avatar kon maken: https://wpjournalist.nl/avatar-maken/ Dat werd deze avatar die ik gebruikt heb voor mijn auteurswebsite www.bovickery.eu.


Ik dacht echter, weet je wat, ik maak er nog eentje voor deze website. We zijn een beetje ouder, enkele weken toch, een andere mood, andere website. Ik heb wel geen zin om er totaal iets anders van te maken. Het is eerder een zomerversie geworden die iets minder serieus kijkt. Zelfs lacht, want ja, ik moet toch vriendelijkheid uitstralen als ik mensen wil inspireren? Dus zoveel verschil is er niet. Het is dus deze geworden om te demonstreren dat je er van alles mee kan doen, veel verschil is er echter niet:

Gebruik jij gravatar?

Je kan je avatar ook koppelen aan je e-mailadres via Gravatar. Dan kan je je avatar vanaf verschillende websites oproepen om te gebruiken. Je avatar zal bij websites automatisch te zien zijn bij een reactie die je achterlaat. Je avatar kan je kenmerk worden. In ieder geval kan een avatar je blog leuker maken.

Quote: Theysaidso

Lees ook bij Blogschrijver:

Heb je een logo nodig voor je website of blog?
Een blogtool om te koesteren: gifjes, inclusief de beste apps om er zelf te maken
Zoek je auteursvrije foto’s voor je blog of website?

Online resultaten nodig?

Geen tijd?


Als je:

Verkoop, verkeer, leads,

meer woorden nodig hebt,...

Ik verkoop woorden omdat het werkt.


Over de auteur

Bo Vickery

Bo is selfpublishing auteur en SEO-gericht copywriter vol creativiteit. Wie meer wilt weten, leest over mij of dit blogbericht.

Maar eigenlijk ben ik niet belangrijk, maar jij.

Tags

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken?

Doe zoals Isaac Newton:

leer bij in periodes van pandemie met gratis waanzinnige tips om je website te verbeteren

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. 

Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest?

Wat als je deze tijd zou gebruiken om je website te verbeteren?  

>