juli 12

Heb je een avatar nodig voor je blog?

0  comments

Een avater is een kleine tekening die als afbeelding op websites of forums wordt gebruikt. Dit in plaats van een eigen foto. Een avatar vertegenwoordigt je blog. Je kan laten zien wie je bent op een leuke manier. Een avatar heeft het formaat van een pasfoto (200 x 200 pixels). Is een avatar nodig? Nee, je kan perfect zonder bloggen. Ik heb stripfiguren, superhelden en cartoons altijd leuk gevonden. Dus vond ik wel dat ik een avatar op deze blog kon gebruiken.

Nee, niet zo’n avatar, een andere: de kleine tekening. Toen ik las dat een avatar je blog vertegenwoordigt, dacht ik: misschien moet ik zelf eens een avatar maken? Ik vond een website waarop je gemakkelijk een avatar kon maken: https://wpjournalist.nl/avatar-maken/ Dat werd deze avatar die ik gebruikt heb voor mijn auteurswebsite www.bovickery.eu.


Ik dacht echter, weet je wat, ik maak er nog eentje voor deze website. We zijn een beetje ouder, enkele weken toch, een andere mood, andere website. Ik heb wel geen zin om er totaal iets anders van te maken. Het is eerder een zomerversie geworden die iets minder serieus kijkt. Zelfs lacht, want ja, ik moet toch vriendelijkheid uitstralen als ik mensen wil inspireren? Dus zoveel verschil is er niet. Het is dus deze geworden om te demonstreren dat je er van alles mee kan doen, veel verschil is er echter niet:

Gebruik jij gravatar?

Je kan je avatar ook koppelen aan je e-mailadres via Gravatar. Dan kan je je avatar vanaf verschillende websites oproepen om te gebruiken. Je avatar zal bij websites automatisch te zien zijn bij een reactie die je achterlaat. Je avatar kan je kenmerk worden. In ieder geval kan een avatar je blog leuker maken.

Quote: Theysaidso

Lees ook bij Blogschrijver:

Heb je een logo nodig voor je website of blog?
Een blogtool om te koesteren: gifjes, inclusief de beste apps om er zelf te maken
Zoek je auteursvrije foto’s voor je blog of website?

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
Over de auteur 

Bo Vickery is een selfpublishing auteur die door haar lezers de Belgische Dan Brown wordt genoemd. Wil je meer weten? Lees de pagina Over Mij.

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Heb je een avatar nodig voor je blog?

Tags

avater, gravatar


Voor je weggaat, misschien lees je in deze blogs ook nog iets interessant?

Welk lettertype gebruiken voor mijn blog of website?

Betere webteksten op je blog of website – 9 tips

Ontvang gratis tips van Blogschrijver!

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial