Geld verdienen met bloggen. Het antwoord hierop is ja. Je zult er daarom niet onmiddellijk rijk van worden, maar geld verdienen met bloggen is goed mogelijk. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen. Deze zullen allemaal worden uitgelegd in de blogposts die je bij deze pagina vind. Samengevat zijn dit de manieren om geld te verdienen:

  • Google Adsense
  • Affiliate marketing
  • Gesponserde blogposts publiceren
  • Een online cursus (in combinatie met gratis webminars)
  • Workshops of coachingsessies geven
  • Een betalende nieuwsbrief
  • Voor anderen blogposts schrijven
  • Een shop inrichten en producten verkopen

Als je geld wilt verdienen via je blog, mag je niet vergeten dat je er veel tijd en werk moet insteken. Je mag niet verwachten dat het geld vanaf de eerste dag zal binnenstromen. Zo werkt het niet. Je moet je website (want in dit geval kies je best voor een eigen website) eerst voldoende uitbouwen en doen groeien. Daarvoor is deze blogwebsite er: om je te helpen dit te verwezenlijken.

Kan je geld verdienen met Google Adsense?
Geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing

Foto:  Micheile Henderson via Unsplash

Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil? 

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor mijn workshop 'Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?''

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken? 

Lees gratis unieke tips van Blogschrijver over bloggen en schrijven. 

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest? Dit is de ideale tijd om bij te leren. O ja, wil je in zijn voetsporen treden als je terug mag reizen, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven

met unieke, gratis tips van Blogschrijver!

Zoals Isaac Newton zou doen.

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial