Betover je lezers met woorden. Leer onweerstaanbaar bloggen en schrijven.


Binnenkort zijn er twee online cursussen beschikbaar. Je verbindt je tot niets als je je nu al inschrijft om op de hoogte te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt een korting op de uiteindelijke prijs. Dus waarom wachten?


Onweerstaanbaar bloggen

Leer bloggen op een manier waarbij je je lezers verleidt tot de actie die jij wilt.


Schrijven als een held

Alle bestsellers of het nu boeken of films zijn, worden geschreven volgens een bepaald stramien dat ons onderbewuste aanspreekt. In deze cursus leer je er meer over.


Wil je regelmatig gratis tips ontvangen?
Schrijf je nu in om geïnspireerd te worden.

Geld verdienen met bloggen. Het antwoord hierop is ja. Je zult er daarom niet onmiddellijk rijk van worden, maar geld verdienen met bloggen is goed mogelijk. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen. Deze zullen allemaal worden uitgelegd in de blogposts die je bij deze pagina vind. Samengevat zijn dit de manieren om geld te verdienen:

  • Google Adsense
  • Affiliate marketing
  • Gesponserde blogposts publiceren
  • Een online cursus (in combinatie met gratis webminars)
  • Workshops of coachingsessies geven
  • Een betalende nieuwsbrief
  • Voor anderen blogposts schrijven
  • Een shop inrichten en producten verkopen

Als je geld wilt verdienen via je blog, mag je niet vergeten dat je er veel tijd en werk moet insteken. Je mag niet verwachten dat het geld vanaf de eerste dag zal binnenstromen. Zo werkt het niet. Je moet je website (want in dit geval kies je best voor een eigen website) eerst voldoende uitbouwen en doen groeien. Daarvoor is deze blogwebsite er: om je te helpen dit te verwezenlijken.

Kan je geld verdienen met Google Adsense?
Geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing

Foto:  Micheile Henderson via Unsplash

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial