De werkwijze van Blogschrijver


Het meeste resultaat wordt bereikt als we vooraf een vaste schrijfdag inplannen. We bespreken vooraf wat er die dag nodig is. Dan heb ik een dag om me volledig te focussen in alle stilte (of met muziek) op jouw website en teksten. Het enige dat ik vraag is dat ik je op die dag kan bereiken in het geval ik vragen zou hebben. Jij geeft feedback op de teksten, ik volg daarna de prestatie op en als nodig, stel ik voor om ze bij te schaven. Je kan alles volgen via jouw persoonlijk klantenportaal in Dubsado. Wil je me nog meer volgen, dan kan je ook mijn takenlijst voor jouw onderneming (buiten de schrijfdag) opvolgen in mijn takenlijst in Clickup.

Ik geef je met plezier uitleg over beide, want ze kunnen jouw onderneming misschien ook wel tijd besparen.

P.S.: "het is niet moeilijk, het is gemakkelijk." (quote Kamiel Spiessens).

“When asked: “how do you write, I invariably answer: ‘one word at a time’. “

Stephen King

Blogschrijver SEO copywriter

1. KennismakingsgesprekUW DOELEN EN VERHAAL BEGRIJPEN

Kennismakingsgesprek SEO copywriting

Een gesprek stelt mij in staat om je doelstellingen te begrijpen. Of je nu producten of diensten verkoopt, het is nodig dat ik meer weet over uw bedrijf, klanten, bedrijfstak en concurrenten.

2. Web & SEO AuditDE JUISTE WOORDEN ZIJN BELANGRIJK

Web en SEO audit

Ik controleer de bestaande webcontent en zoekwoorden en geef aanbevelingen voor de verbeteringen die kunnen toegepast worden.

3. Teksten schrijven en bewerkenLAAT SCHRIJVEN BEGINNEN

Teksten bewerken en schrijven

Met mijn analyse als leidraad bewerk of schrijf ik teksten aangepast aan de SEO voor de content van je website voor optimale bruikbaarheid en zichtbaarheid in zoekmachines waarmee jouw websitebezoekers worden verleid.

4. Publiceren van contentEEN STRATEGISCH CONTENTPLAN

Publiceren van content

Je nieuwe content kan je nu publiceren op je  website, blog en sociale netwerken. Wie regelmatig publiceert zal het zijn concurrenten moeilijk maken.

 

 
>