Iedereen wil zo efficiënt mogelijk werken. Want we hebben weinig tijd. Tijd is geld weet je wel. Of tijd is zo waardevol als geld. Dus heb je tools nodig, tools die je het leven iets gemakkelijker maken.

Maar je wilt ook een website of blog die eruit springt, die opvalt. Dus zoek je naar tools en dingen die je website of blog aantrekkelijker maken.

Op deze pagina vind je alles wat ik in de loop der tijd heb gebruikt of verzameld aan tools om mij tijd te doen besparen. Wat ik heb geleerd om je website aantrekkelijker te maken. Wat ik heb geleerd om de ranking van mijn website te verhogen zodat hij beter gevonden werd. Wat ik heb geleerd om te groeien. Wat ik heb geleerd om slimmer te bloggen.

Foto: tekton via unsplash

Heb je een avatar nodig voor je blog?
Heb je een logo nodig voor je website of blog?
Een blogtool om te koesteren: gifjes, inclusief de beste apps om er zelf te maken
Zoek je auteursvrije foto’s voor je blog of website?

Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil? 

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor mijn workshop 'Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?''

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken? 

Lees gratis unieke tips van Blogschrijver over bloggen en schrijven. 

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest? Dit is de ideale tijd om bij te leren. O ja, wil je in zijn voetsporen treden als je terug mag reizen, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven

met unieke, gratis tips van Blogschrijver!

Zoals Isaac Newton zou doen.

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial