Betover je lezers met woorden. Leer onweerstaanbaar bloggen en schrijven.


Binnenkort zijn er twee online cursussen beschikbaar. Je verbindt je tot niets als je je nu al inschrijft om op de hoogte te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt een korting op de uiteindelijke prijs. Dus waarom wachten?


Onweerstaanbaar bloggen

Leer bloggen op een manier waarbij je je lezers verleidt tot de actie die jij wilt.


Schrijven als een held

Alle bestsellers of het nu boeken of films zijn, worden geschreven volgens een bepaald stramien dat ons onderbewuste aanspreekt. In deze cursus leer je er meer over.


Wil je regelmatig gratis tips ontvangen?
Schrijf je nu in om geïnspireerd te worden.

Iedereen wil zo efficiënt mogelijk werken. Want we hebben weinig tijd. Tijd is geld weet je wel. Of tijd is zo waardevol als geld. Dus heb je tools nodig, tools die je het leven iets gemakkelijker maken.

Maar je wilt ook een website of blog die eruit springt, die opvalt. Dus zoek je naar tools en dingen die je website of blog aantrekkelijker maken.

Op deze pagina vind je alles wat ik in de loop der tijd heb gebruikt of verzameld aan tools om mij tijd te doen besparen. Wat ik heb geleerd om je website aantrekkelijker te maken. Wat ik heb geleerd om de ranking van mijn website te verhogen zodat hij beter gevonden werd. Wat ik heb geleerd om te groeien. Wat ik heb geleerd om slimmer te bloggen.

Foto: tekton via unsplash

Heb je een avatar nodig voor je blog?
Heb je een logo nodig voor je website of blog?
Een blogtool om te koesteren: gifjes, inclusief de beste apps om er zelf te maken
Zoek je auteursvrije foto’s voor je blog of website?

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial