Betover je lezers met woorden. Leer onweerstaanbaar bloggen en schrijven.


Binnenkort zijn er twee online cursussen beschikbaar. Je verbindt je tot niets als je je nu al inschrijft om op de hoogte te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt een korting op de uiteindelijke prijs. Dus waarom wachten?


Onweerstaanbaar bloggen

Leer bloggen op een manier waarbij je je lezers verleidt tot de actie die jij wilt.


Schrijven als een held

Alle bestsellers of het nu boeken of films zijn, worden geschreven volgens een bepaald stramien dat ons onderbewuste aanspreekt. In deze cursus leer je er meer over.


Wil je regelmatig gratis tips ontvangen?
Schrijf je nu in om geïnspireerd te worden.

Inspiratie, het noodzakelijk instrument dat elke schrijver nodig heeft. of je nu een blogger of een schrijver van een boek bent, het blijft hetzelfde. De muze zoals ze vroeger zeiden. Als je te veel moeite hebt om inspiratie te vinden, misschien moet je je dan de vraag stellen of je wel in de wieg gelegd bent om schrijver te zijn. Alhoewel ik ervan overtuigd ben dat iedereen kan schrijven, is niet iedereen een schrijver. Wie er niet in slaagt de dingen te doen waarvan men zegt dat men ze graag doet, die moet toch eens overwegen of het dan wel het juiste is wat hij of zij doet? Dus als je graag schrijft, vind je altijd wel ergens inspiratie. Daarom heb je niet altijd inspiratie, succesvolle schrijvers hebben dat ook niet altijd. Maar toch zou je de meerderheid van de tijd kriebelende vingers moeten bezitten om te schrijven omdat je zoveel te vertellen hebt. Het is niet omdat je ervan houdt om je uit te drukken in woorden, dat je elke schrijfsessie met plezier moet doen. Ik help je eventjes op weg om de inspiratie te vinden.

Het onderdeel bloginspiratie bestaat uit:

Waar haal ik bloginspiratie?
Op welke sites kan ik inspiratie vinden?
10 blogposts die werken bij het publiek
Inspiratie vinden via Google Trends
Inspiratie vinden via Answer the public

Foto: Kyle Glenn via Unsplash

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial