Inspiratie, het noodzakelijk instrument dat elke schrijver nodig heeft. of je nu een blogger of een schrijver van een boek bent, het blijft hetzelfde. De muze zoals ze vroeger zeiden. Als je te veel moeite hebt om inspiratie te vinden, misschien moet je je dan de vraag stellen of je wel in de wieg gelegd bent om schrijver te zijn. Alhoewel ik ervan overtuigd ben dat iedereen kan schrijven, is niet iedereen een schrijver. Wie er niet in slaagt de dingen te doen waarvan men zegt dat men ze graag doet, die moet toch eens overwegen of het dan wel het juiste is wat hij of zij doet? Dus als je graag schrijft, vind je altijd wel ergens inspiratie. Daarom heb je niet altijd inspiratie, succesvolle schrijvers hebben dat ook niet altijd. Maar toch zou je de meerderheid van de tijd kriebelende vingers moeten bezitten om te schrijven omdat je zoveel te vertellen hebt. Het is niet omdat je ervan houdt om je uit te drukken in woorden, dat je elke schrijfsessie met plezier moet doen. Ik help je eventjes op weg om de inspiratie te vinden.

Het onderdeel bloginspiratie bestaat uit:

Waar haal ik bloginspiratie?
Op welke sites kan ik inspiratie vinden?
10 blogposts die werken bij het publiek
Inspiratie vinden via Google Trends
Inspiratie vinden via Answer the public

Foto: Kyle Glenn via Unsplash

Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil? 

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor mijn workshop 'Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?''

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken? 

Lees gratis unieke tips van Blogschrijver over bloggen en schrijven. 

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest? Dit is de ideale tijd om bij te leren. O ja, wil je in zijn voetsporen treden als je terug mag reizen, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven

met unieke, gratis tips van Blogschrijver!

Zoals Isaac Newton zou doen.

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial