Om een succesvolle blog te bezitten of om een succesvol boek te schrijven, moet je schrijven. Schrijven is een kwaliteit die bij iedereen altijd maar groeit. Niemand is de ideale schrijver, heeft de perfecte schrijfstijl. Je schaaft, boetseert en kneed woorden, letters en zinnen tot een goed leesbaar geheel. Je groeit en leert bij. Dat is ook bij bloggen zo. Als je blogposts uit het begin bekijkt en vergelijkt met deze van bijvoorbeeld een jaar later zul je al een evolutie kunnen zien.

Er zijn een aantal tips, elementen en raadgevingen die je schrijven zullen verbeteren. Je kan ze hier vinden. Dat gaat onder andere om:

Wat zijn de 10 eigenschappen waaraan een goede blogpost moet voldoen?

Woorden zijn belangrijk

Workshop:

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?

Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil? 

Wil je jouw websitebezoekers verleiden met onweerstaanbare titels? Wil je een antwoord op je vragen die je hebt over je website? Een cursus die meegroeit met de antwoorden op de vragen die jij je stelt. Ontdek de geheime verkoopcode.

Reserveer nu al je plaats met een eenmalige introductiekorting van 40% voor mijn workshop 'Wat als onweerstaanbare titels jouw klanten onbewust verleiden zodat ze doen wat jij wil?''

Ben je het beu om nog eens een wandeling te maken? 

Lees gratis unieke tips van Blogschrijver over bloggen en schrijven. 

Een quarantaineperiode is ideaal om te starten met bloggen (waarom niet over jouw wandelervaringen?) of om een boek te schrijven. Wist je dat Newton in 1666 zowel de wet van de zwaartekracht en de aard van het licht ontdekte tijdens een quarantaineperiode wegens de pest? Dit is de ideale tijd om bij te leren. O ja, wil je in zijn voetsporen treden als je terug mag reizen, via deze link kan je een wandeling doen in Engeland waar Newton verbleef tijdens zijn quarantaine.

Dus gebruik deze quarantaine om te bloggen en te schrijven

met unieke, gratis tips van Blogschrijver!

Zoals Isaac Newton zou doen.

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial