Betover je lezers met woorden. Leer onweerstaanbaar bloggen en schrijven.


Binnenkort zijn er twee online cursussen beschikbaar. Je verbindt je tot niets als je je nu al inschrijft om op de hoogte te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt een korting op de uiteindelijke prijs. Dus waarom wachten?


Onweerstaanbaar bloggen

Leer bloggen op een manier waarbij je je lezers verleidt tot de actie die jij wilt.


Schrijven als een held

Alle bestsellers of het nu boeken of films zijn, worden geschreven volgens een bepaald stramien dat ons onderbewuste aanspreekt. In deze cursus leer je er meer over.


Wil je regelmatig gratis tips ontvangen?
Schrijf je nu in om geïnspireerd te worden.

Om een succesvolle blog te bezitten of om een succesvol boek te schrijven, moet je schrijven. Schrijven is een kwaliteit die bij iedereen altijd maar groeit. Niemand is de ideale schrijver, heeft de perfecte schrijfstijl. Je schaaft, boetseert en kneed woorden, letters en zinnen tot een goed leesbaar geheel. Je groeit en leert bij. Dat is ook bij bloggen zo. Als je blogposts uit het begin bekijkt en vergelijkt met deze van bijvoorbeeld een jaar later zul je al een evolutie kunnen zien.

Er zijn een aantal tips, elementen en raadgevingen die je schrijven zullen verbeteren. Je kan ze hier vinden. Dat gaat onder andere om:

Wat zijn de 10 eigenschappen waaraan een goede blogpost moet voldoen?

Vind je de informatie op deze website interessant, dan kan je me trakteren op een virtuele koffie via https://petje.af/blogschrijver.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Dit kost je niets, maar telkens je iets koopt via een affiliatelink op deze website, krijg ik een kleine vergoeding. Wil je meer weten over affiliatelinks, lees dan deze blogpost: geld verdienen met bloggen: affiliatemarketing
>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial