Bedankt!

Als muziekliefhebber wil ik je op een passende manier bedanken dat je tips wilt ontvangen over bloggen en schrijven. Maar lees vooral verder na de video.

Maar nu spreek ik misschien te jonge lezers aan. Voor de inschrijvers van mijn leeftijdscategorie, wil ik nog een extra goeiendag zeggen.


O ja, onder deze video volgt de info die je zeker moet weten bij deze aanmelding. 

Ben je wel zeker dat je wilt aanmelden voor blog- en schrijftips?

Is dat niet overroepen?

Maar wat als je juist die tip zou missen die je website naar een hoger niveau kan brengen?
Wat als je die tip mist waardoor je jouw boek niet kan afwerken?
Wat als je hierdoor altijd blijft waar je nu bent, dat er niets verandert?

Om je te helpen  kiezen, een beetje uitleg voor je zomaar op een link klikt.

Stappen hoe Blogschrijver werkt


Stap 1: de twijfel

Zou je wel op deze link klikken? Blog- en schrijftips, is dat niet van het goede te veel? Maar wat is er nu belangrijk op het internet: dat is toch taal. Je gebruikt taal om je lezers te overtuigen. Dus als je blogt, schrijf je. Automatisch zijn schrijftips dan ook belangrijk. Maar ik schrijf toch geen boek? Nu niet, maar wie weet wil je er over 5 jaar wel eentje schrijven? Wist je overigens dat een boek helpt bij je naambekendheid als ondernemer? Dat het een manier is om aan een passief inkomen te raken? En interesseert het je echt niet, dan klik je toch niet op de link van dat artikel in de tipbrief (het woord nieuwsbrief is zo afgezaagd).

Stap 2: de keuze

Bravo, je besluit toch op de link te klikken die je per mail krijgt. Proficiat, je hebt een goede keuze gemaakt, nu kan je enkel klimmen op de trapladder van het bloggen en schrijven. En is het toch niet wat je verwacht of ben je het beu? Schrijf je dan gewoon uit.

Stap 3: het begin van de reis

Ik stuur maar 1 keer per maand een tipbrief: op de eerste maandag van elke maand.  Zo weet je wanneer je een tipbrief mag verwachten. Kijk ook of mijn tipbrief niet in je spamfolder beland is, als je hem niet ontvangen hebt.  

Dus begin maar al te dromen van de reis die je zal maken door elke eerste maandag van de maand goed te starten met blog- en schrijftips. Ik zou toch maar klikken op de link die in je mailbox ongeduldig zit te wachten op jouw zachte aanraking met je muis of vinger.

>